EP Werk

En nog een WordPress site

Vlotte en sportief in de horeca

2 min read

Ook in de horeca is het niet nodig om er ouderwets bij te lopen met werkkleding die in model en kleur sterk verouderd is. De horecakledij die is ontworpen of gemaakt door Suit up now kenmerkt zich in model en kleur. Geen ouderwetse kleuren en modellen meer, maar moderne vlotte kleding waaraan je niet ziet dat het geschikt is om in te werken. Gasten en klanten staan versteld van de combinatie van eenvoud en klasse. Je personeel voelt zich comfortabel en straalt dit ook uit, professionele werkkleding komt je horecagelegenheid alleen maar ten goede.

Horecakledij

Bedrijfskleding kan ook elegant zijn en hoeft er niet uit te zien als typische horecakledij. We kunnen kleding leveren uit voorraad, of wil je een op maat gemaakte collectie voor je medewerkers? Bij ons is alles mogelijk, ervaar de stoffen en modellen in de showroom. Niet alleen voor restaurant personeel, maar ook voor hotel, café of andere horecagelegenheid maken en ontwerpen we kleding. Voor iedere functie hebben ook geschikte kleding uit voorraad leverbaar. Laat je personeel stralen met kleding wat niet voelt en er niet uitziet als horecakleding. Het personeel zal dankbaar zijn om te mogen lopen in moderne en vlotte kleding op het werk.

Duurzaam op naar tevreden medewerkers

Goede horecakledij bepaald ook voor een deel de uitstraling van je bedrijf, verbeter het klantvertrouwen van je organisatie. Door het verduurzamen van textiel bespaar je als organisatie ook nog op financieel vlak. Met een kopje koffie of thee bespreken we de wensen van je organisatie betreft de kleding. Alle stoffen en materialen die worden gebruikt kun je in de showroom ervaren en voelen. Ons deskundige personeel kan je desgewenst voorzien van advies over de uitvoering. Kies je voor een model uit voorraad, of wil je een geheel op maat gemaakte collectie voor je medewerkers. Bij Suit up now is het mogelijk.

Meer