EP Werk

En nog een WordPress site

Licht-koepels.be

1 min read

 Licht-koepels.be is een zeer leuke site, wanneer je op zoek bent naar ene extra dakraam in een bepaalde ruimte. Merendeel worden deze koepels in een garage of een ruimte met een plat dak gemaakt. Zodra je op deze site gaat kijken zie je vele verschillende modellen staan. Afhankelijk waarna jij op zoek bent, kan je het hier wel vinden. Mocht er echt niets tussen staan, dan bestaat de mogelijkheid om persoonlijk contact op te nemen. Samen met een medewerker kom je er beslist wel uit. 

Interessante site: Licht-koepels.be

Omdat wij in een huis wonen met een plat dak, kan het in de keuken soms best wel donker zijn. Om hier dan de hele dag met lampen aan te moeten zitten, ging mij een beetje te ver. Ook is het in de zomer best wel warm, omdat hier geen ramen open gezet kunnen worden.

Een paar huizen verder zag ik van die glazen bollen uit het dak steken. Zo nieuwsgierig als ik was heb ik daar aangebeld. Meteen mocht ik naar binnen komen om te kijken wat dit was en ik heb mijn ogen uitgekeken. Want ook hier kampten zij met een zeer donkere keuken. Door het plaatsen van mooie dakramen is er nu meer licht in de keuken aanwezig. Ook bestaat de mogelijkheid om dit raam open te zetten om zo wat frisse lucht naar binnen te laten. Natuurklik heb je ook de keuze uit modellen die niet ope kunnen, maar die beslissing maak je helemaal zelf.  

Meer