EP Werk

En nog een WordPress site

Keus voor hairextensions

2 min read

Ik vond het altijd belangrijk dat ik er goed uitzag op school en helemaal tijdens het uitgaan. Ik had van mezelf krullen en ik heb dat nooit mooi gevonden. Ik stijlde mijn haren daarom elke ochtend. Ik hoorde van vriendinnen altijd wel dat het slecht was voor je haar maar ik was altijd te eigenwijs om er naar te luisteren. Nadat ik mijn haren elke ochtend wilde stijlen raakte mijn haren onderin erg dood. Ik raakte een beetje in paniek want ik vond mijn uiterlijk en mijn haar daarom erg belangrijk daarom ging naar de kapper voor advies. Ik had van te voren al wat informatie opgezocht over hairextensions ik kwam uit op https://www.oxyextensions.be/clip-in-extensions.


Kapper

Toen ik eenmaal bij de kapper aankwam werd ik een beetje nerveus tijdens het wachten want ik was bang dat mijn haren voor een groot stuk afgeknipt moesten worden. Mijn kapper gaf als advies dat ik het beste een stuk van mijn haren af zou knippen want het was onderin erg dood. Ik vond dit natuurlijk super jammer omdat ik mijn haren echt belangrijk vond. Ik ging weg bij de kapper en ik vond mijn haren echt te kort geworden.

Extensions

Na wat onderzoek op internet te hebben gedaan kwam ik weer uit op https://www.oxyextensions.be/clip-in-extensions. Er waren twee soorten extensions. De clip in en de brand extensions. Als je ze er in zouden laten branden zouden ze wel beter en langer blijven zitten maar het was erg duur. Ik koos daarom voor de clip in extensions. Deze waren een heel stuk goedkoper dan de brand extensions. Toen ik ze eenmaal binnen kreeg en in had was ik superblij met het resultaat ik had eindelijk mijn lange haren weer terug.